Our Story

Take a virtual interactive tour of the Treehouse Village site.

Our design process is complete. Our architects are putting the final touches on the construction documents. With the physical design of our community complete, we are shifting our energies to the design of our social community. We are working on policies and procedures to help us live in a community that provides both privacy in individual units and social spaces within the various common spaces on the site.

The physical design process has been interesting and challenging. We’ve had to do a lot of give and take in order to whittle down the costs while maintaining our vision. We’re almost there and the community is stronger for having gone through the exercise.  Now onto our next set of challenges!

Treehouse Village Ecohousing Timeline

Treehouse Village members and professionals from Tate Engineering wearing hardhats pose for a photo after a day of assembling the styrofoam forms for the insulated concrete form walls of their common house. A dog joined the photo op.